Què és el que oferim?

Organització, coordinació, comunicació i execució de :

Una sèrie d’esdeveniments & activitats de caire gastronòmic i turístic molt atractives per dinamitzar el talent i el patrimoni gastronòmic, artesà i agrari d’un territori.

Esdeveniments i activitats ideals per les regidories de cultura, turisme, festes, promoció econòmica, mercats & fires… També són una bona proposta per consells comarcals, associacions gastronòmiques o institucions agràries.

Gastrosaraus personalitzats.

L’origen que dóna nom a aquest projecte.
Es tracta d’esdeveniments gastronòmics amb personalitat que tenen com a missió unir productors & artesans amb consumidors i clients potencials en un lloc amb encant per tal de fomentar la compra i el consum de productes de proximitat i quilòmetre 0.

Activitat pensada per famílies, parelles & colles d’amics.
També és ideal per incentivar el turisme de proximitat

Gimcana Benvinguts a...

Es tracta d’una bona proposta per dinamitzar indrets emblemàtics d’un territori alhora que els participants gaudeixen d’una activitat en grup divertida i entretinguda apta per totes les edats.

Activitat pensada per adults, nens, gent de la zona i turistes de proximitat o que estan de pas.

Pròximament...

Esdeveniments personalitzats:

Tallers de cuina, show-cookings, degustacions de proximitat, cates de productes, calçotades, masterclass, entre d’altres, en espais únics i personalitzats a les vostres necessitats.

Esdeveniments enfocats a: celebracions, aniversaris, despedides de solters, organització de dinars o sopars temàtics.

Gastrolots:

La pandèmia va ser una bona mestra! Ens va ensenyar a capturar l’essència dels gastrosaraus dins d’una capsa de cartó (som sostenibles!). Lots que inclouen productes de proximitat, del territori i el nostre bon rotllo.

Esdeveniments per empreses:

Esdeveniments corporatius: Team buildings com per exemple show-cookings, competicions de cuina i tallers grupals, networkings (Ex: Gastromatch. Organització de dinars o sopars d’empresa (on no hi faltaran productes diferents, de qualitat & de proximitat.

Ir arriba