FAQ'S

Preguntes freqüents sobre els gastrosaraus :

Compartim els dubtes més comuns sobre els nostres esdeveniments i activitats.

Esdeveniments gastronòmics amb personalitat en indrets amb encant. Els gastrosaraus es van crear per posar en valor territori, talent & artesania en un context de proximitat i on impera el bon rotllo per tots els assistents.

Depèn de molts factors. Contacta amb nosaltres i t’enviem una proposta i pressupost sense cap compromís.

Inclou la planificació, organització, difusió i promoció i execució de l’esdeveniment. A la proposta i pressupost que s’entrega, s’especifica al detall.

No inclou el preu del mobiliari, ni menatge ni del lloguer d’extres pel correcte desenvolupament del gastrosarau. A la proposta i pressupost que s’entrega, s’especifica al detall.

NO! Cada esdeveniment té la seva personalitat i el seu potencial. Per això diem que cada gastrosarau és únic i irrepetible.

Hi ha una proposta i pressupost base per planificar, organitzar i promoure un gastrosarau. A partir d’aquí, es comença a concretar els extres (si són necessaris) per entregar un pressupost i proposta a mida.

Fomentes el turisme d’interior, l’autoestima dels habitants i la reputació del municipi.

Mínim amb 4 mesos d’antelació. En cas de contractar-ho amb menys antelació es cobrarà un suplement de prioritat.

La localització de l’esdeveniment ha de tenir un cert encant. Ubicacions culturals, patrimonials o municipals atractives amb possibilitats i inquietuds per dinamitzar-les.

Ir arriba